Nyheter & Om oss

Charitykonsert med riktad insamling
Doug Seeger: Charitykonsert Torsdagen den 6 December på House of Gospel!

DOUG SEEGERS med band. Doug har medverkat på Jills veranda (Jill Johnsson) och känd från olika Svenska TV shower. HoG Music medverkar preliminärt som förband i högsta hugg/volym! Tag med alla vänner, dom du känner, grannar och kära på en fantastisk kväll!

Inträde genom biljettköp via Tickster (biljetterna släpps i denna veckan). Biljetterna lär ta slut snabbt men vi rekommenderar ett förköp på 20-30 biljetter till ex.anställda eller volontärer i er församling. Delar av intäkterna går till barnhem i Uganda (film visas på kvällen) samt House of Gospels satsningar på skollunchpaket till Bosnien (se bifogad fil), ZOE-girls: skola för utsatta flickor i Indien samt skolväskor till flyktingbarn i Egypten.

House of Gospel (www.houseofgospel.se) vill vara en del av evangeliet och hjälpa de mest utsatta, utstötta och fattiga. Vi gör allt utan mellanhänder och utan behov att göra vinst. Vi vill att du är med och deltar eftersom du är en del av helheten för att hjälpa andra. Vi vill göra detta tillsammans med er med tanke på att många av oss är barn eller barnbarn till flyktingar (från ex. Karelen i Finland eller andra delar av världen). Som vi nämner nedan så vill vi att du tar med alla vänner, dom du känner, grannar och kära på en fantastisk kväll! Skicka gärna detta @ till de du vill bjuda in!

Datum: 6/12 2018
Tid: kl. 19.00
FRI ENTRÉ
Artister;
Doug Seegers med band | HoG Music

Om oss
House of Gospel…ett nytt intressant koncept för ”alla nationer & generationer” med början i Göteborg. Finska Pingst, Arabisktalande Allianskyrka & Göteborgskyrkan gör en gemensam satsning under namnet House of Gospel. Självständiga församlingar integreras genom att arbeta med olika uttryck med fokus på barn, ungdomar och unga vuxna. Naturligtvis erbjuder vi en kreativ och skön miljö för vuxna och den äldre generationen. Församlingarna representerar människor från 24 olika länder och ger oss en underbar miljö att utveckla integration och mångfald i praktiken. House of Gospel ska återspegla en miljö som präglas av respekt, integritet och samarbete oavsett nationalitet eller ålder.

Ordförande House of Gospel: Samuel Siitonen (samuel.siitonen@eurojazz.se)
Pastor Finska Pingst: Marcus Saukkonen (marcus.saukkonen@gmail.com)
Pastor Allianskyrkan: Fouad Rasho (fouadrasho@hotmail.com)
Pastor Göteborgskyrkan: Christian Wendesten (cwendesten@gmail.com)
HoG Music & Studios: Joel Siitonen (joel@hogmusic.se)
HoG kitchen & Café: Samuel & Anne Siitonen