Music & Studio

H.o.G Studio är en studio inhyst i House Of Gospel’s unika lokaler i Göteborg. Den första studion där allting är byggt och planerat i samarbete med Intelligent Sound.

Intelligent Sound är specialiserade på ljud och med sin unika högtalartillverkning förser de sina kunder med såväl kunskap som genomtänkta verktyg.

Det som gör vår studio speciell är bland annat att stort fokus ligger på uppmickning. Detta görs för att det, när det väl är dags för inspelning, ska skapas ett så realistiskt ljud som möjligt från första början. Vi vill fokusera på en sak; att fånga det konstnärliga uttrycket och livskänslan i samspelet mellan konstnärer.

Vårt mål är att redan från början fånga alla musikaliska element. Vi lyssnar på helheten och arbetar mot ett gemensamt mål med konstnärerna. Vi ställer frågorna ”Har vi hittat rätt väg, sound och karaktär? Behöver något ändras för att fånga rätt känsla för helheten?” 

Vi ger musiken tillbaka till konstnärerna.

  • I H.o.G Studio kan Du göra multitrack-inspelningar samt arbeta digitalt. Det gamla sättet möter det moderna hos oss. Skapandet kan ske både med analoga och digitala verktyg.
  • I H.o.G Studio arbetar tekniker, producenter och musiker med bred kompetens inom branschen. 
  • H.o.G Studio är färdig till slutet av februari men är öppen för bokningar redan idag.För mer info kika in på vår hemsida:

www.hogmusic.se (coming soon)

Kontakt:
Kenneth Lillqvist
Ansvarig, H.o.G Studio
kenneth@hogmusic.se
+46736643319

Kontaktformulär