Music & Studio

H.o.G Studio är en studio i House Of Gospel’s unika lokaler i Göteborg. Den första studion där allting är byggt och planerat i samarbete med människor som har passion för musik och dess själ.

Vår unikitet ligger även i att vi älskar skapa egen musik, utveckla nya uttryck, skapa och beröra människor med både texter och melodier. Detta innebär att vi tillsammans med kunden vill vara en del av dess musikaliska uttryck och konstnärlighet.

Vi tror på att kunskapen och potentialen kring ljud och det konstnärliga ska komma i första hand. Det som gör vår studio speciell är bland annat att stort fokus ligger på uppmickning. Detta görs för att det, när det väl är dags för inspelning, ska skapas ett så realistiskt ljud som möjligt från första början. Vi vill fokusera på en sak; att fånga det konstnärliga uttrycket och livskänslan i samspelet mellan musiker.

Vårt mål är att redan från början fånga alla musikaliska element mellan det klassiska analoga och moderna digitala. Vi lyssnar på helheten och arbetar mot ett gemensamt mål med musikerna. Vi ställer frågorna ”Har vi hittat rätt väg, sound och karaktär? Behöver något ändras för att fånga rätt känsla för helheten?” 

Vi ger musiken tillbaka till konstnärerna.

  • I H.o.G Studio kan Du göra multitrack-inspelningar samt arbeta digitalt. Det gamla sättet möter det moderna hos oss. Skapandet kan ske både med analoga och digitala verktyg.
  • I H.o.G Studio arbetar tekniker, producenter och musiker med bred kompetens inom branschen. 
  • H.o.G Studio är öppen för bokningar alla dagar i veckan.För mer info kika in på vår hemsida:

www.hogmusic.se

Kontakt:
Joel Siitonen
Ansvarig, H.o.G Studio
joel@hogmusic.se
+46706329107

Kontaktformulär