Kitchen & café – Varje tugga gör skillnad

Vår önskan är att Göteborg ska få en enastående plats för mat från alla världens hörn och kanter, där personer med passion för mat, hälsa och välmående vill hjälpa till att skapa HoG Kitchen & Café.

Caféet ska vara en mötesplats där alla medverkande matfantaster ska få blomma och bidra med traditioner, idéer och kulturella smaker. Ett unikt urval av rätter och småplock ska tas fram.

Drömmen och visionen är att bjuda Göteborgs stad på smaker som tar människorna till nya höjder.  Vi hoppas på att med hjälp av varandras kunskaper, förmågor & engagemang- skapa en ny trend, där nyttigheter samt traditionella rätter ska ta plats.

En meny med olika teman, som kan växla mellan traditionella delikatesser eller Syriansk/Libanesisk buffé. Dvs vi håller menyn ”levande & fräsch”.

HoG Kitchen & Café ska vara en mötesplats där alla ska få känna sig välkomna. Människor ska mötas av en varm & hjärtlig personal, med service i världsklass! Det huvudsakliga är att lyfta fram Bibelns mening om kropp, själ & ande. Alla dessa tre ska genomsyra vårt arbete, vad gäller matlagning- dvs. maten ska tillagas med själ & passion, vara nyttig & uppbyggande för kropp samt välsignad för att mätta behov. Våran bistro kommer att vara en fridfull plats, där människor utifrån ska fångas av en himmelsk atmosfär. Vi ber för att detta ska bli en plats, som är en förlängd arm till vårt huvudsakliga fokus- Gud.

Därför bygger vårt ansvar på att människor som kommer in ska bli sedda och väl omhändertagna. Vi ska möta människors behov, göra allt vi kan för att sprida ett gott budskap och vara ljus som lyser upp varenda mörk vrå.

Sinsemellan ska vi ha en god och öppen stämning. Allt handlar om ett gott samarbete och bollande av idéer- team work. Vi samlas alla under ett och samma Namn. Låt det genomstråla ALLT vi gör.

Vi ber även för att vårt arbete ska bli en välsignelse för många fler i Göteborgs stad. Att människor som snubblar in ska mötas av något större och mäktigare, där vi får chansen att bli Guds verktyg.

Som jag längtar efter och ser fram emot mer inspiration, både vad gäller idéer och skapandet av menyn.

Matteus 6:9-13.

Läs vår meny: Klicka här

BOKA BORD HOS OSS

Vill du boka bord eller konferens-/festlokal för ditt sällskap? Lättast är att ringa eller fylla i formuläret här nedan så löser vi din beställning.